Cuvintele altora

N-ar trebui să ne fie niciodată ruşine de lacrimile noastre, căci ele sunt o ploaie binefăcătoare pe praful pământului care ne împăienjeneşte privirea, împovărându-ne inimile înăsprite.

Charles Dickens 


Cel mai uşor lucru este să răneşti sufletul cuiva, căci sufletul umblă desculţ şi paşii lui culeg toţi spinii unei zile.

Gabriel Liiceanu

 

Un om trebuie luat şi cu ăle bune şi cu ăle rele. Ori îl iei aşa cum e, ori te desparţi.

Ileana Vulpescu

Iubește-mă atunci când merit mai puțin, pentru că acela este momentul când am cea mai mare nevoie.

Proverb suedez 

Nu mai e cale de întoarcere, îmi pare rău.” - Şi fix atunci încerci să îţi aduci aminte în ce moment a început totul, şi descoperi că totul a început înainte decât credeai. Mult înainte… şi aşa, fix în momentul acela, îţi dai seama că lucrurile se întâmplă doar o dată… şi, oricât de mult te-ai forţa, niciodată nu o să mai simţi la fel, şi niciodată nu o să mai ai senzaţia că eşti trei metri deasupra cerului.
Necunoscut

E îngrozitor de dureros să te gândeşti la ceea ce ar fi putut să fie, iar acum e imposibil.

Lev Tolstoi

Se întâmplă uneori ca două suflete să se întâlnească pentru a nu mai forma decât unul singur. Şi-atunci depind pentru totdeauna unul de celălalt. Sunt de nedespărţit şi se vor căuta neîncetat, din viaţă în viaţă. Dacă, în cursul unei existenţe terestre, o jumătate ar ajunge să se separe de cealaltă, să rupă jurământul care le leagă, cele două suflete s-ar stinge de îndată. Unul nu-şi poate continua călătoria fără celălalt.
Marc Levy
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu